top of page

OTEVŘENÝ DOPIS "VLÁDNOUCÍM" ČINITELŮM

Email od: Konopná doktorka Komu: Prezident, parlament, vláda, televize Skrytá kopie: poslancům, ministrům, senátorům, novinkám, rozhlasu atd..... Předmět: Otevřený dopis "vládnoucím" činitelům


9.6.2021 5:44


Čau lidi! Premiére, vládo, ministři/ryně, poslanci/kyně a prezidente.

Dnes se chystáte ve stavu takzvané legislativní nouze schválit novelu zákona o zdraví. A tak co nejhlasitěji volám že nejen s tímhle zásadně nesouhlasím!! Chci abyste rozhodně nic takového ani nezačali projednávat, okamžitě ukončili stav nouze a také abyste okamžitě zastavili tu probíhající davovou psychózu!!!

Tady přece není žádný válečný stav, ani stav nouze, ani stav významného nebezpečí. Tohle přece ve skutečnosti není pandemie smrtícího viru! Tohle totiž nesplňuje ani definici epidemie, která je na wikipedii! Obzvlášť, když je jako hlavní číslo udáván počet pozitivně testovaných a ne skutečných klinických případů!?! A navíc, když používané PCR testy nejsou vhodnou diagnostickou metodou! Tahle viróza je ve skutečnosti dobře léčitelná, ale z nějakého důvodu se o tom hrozně málo mluví. Existuje velmi dobrá a funkční prevence pomocí levných vitamínů a doplňků stravy, a hlavně je už dobře známo, jak je důležité zaměřovat pozornost na dobrou imunitu, prevenci a celkové zdraví. Vy ale z nějakého důvodu dál šíříte strach a desinformace. Společně s médii jste téhle nemoci udělali neuvěřitelné PR a samozřejmě nemohu nevidět, jaký obrovský bussines z toho má například těch několik nadnárodních farmaceutických firem. Vyděsilo mě, že jste opravdu schopní zajít až tak daleko, že byste kvůli tomu omezili osobní svobodu a naše děti nechali být součástí živoucího experimentu.

Dovoluji si vám všem tykat, stejně už delší čas jasně proklamuji občanskou neposlušnost. .

Píšu ti proto, že se mi zdá, že tvoji mysl a nebo pravděpodobně snad i duši ovládl nějaký zlý DUCH. Že jsi ztratil/a zdravý rozum, zavřel/a své srdce a odpojil/a se od podstaty bytí. Proč bys prosím tě jinak, rozhodoval/a o své zemi a o lidech, kteří v ní žijí, tak jak to v poslední době sleduji? Nebo proč bys pro boha živého tak očividně lhal/a sobě a nebo i jiným? Je to kvůli penězům? Strachu? Moci? Nebo je to možná jen pomatení a nevědomost? Komu nebo čemu vlastně důvěřuješ a o jakou autoritu se opíráš? Uvědomuješ si svoje a naše společné propojení s Pramatkou Zemí, která nás i přes naši nebývalou neurvalost, tak láskyplně vyživuje? Dokážeš rozeznat opravdové hodnoty Života? Víš, že jsme všichni propojení a že ve skutečnosti nepotřebujeme soutěžit o zdroje? Že ty i já jsme stejně důležití a potřebujeme se teď naučit žít a spolupracovat nově v míru a harmonii?

Potřebuju tě takhle oslovit a ptát se, i když nejpravděpodobnější odpovědí bude asi mlčení. Modlím se za sebe i za tebe, ať už konečně pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí.

S Láskou, Jedině M.Jana Budařová


Recent Posts

See All
bottom of page